Woningen/Appartementen

Verhuur

Voor huur en verhuur van woningen en appartementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer divers aanbod van verschillende opdrachtgevers. Wij werken uitsluitend voor de verhuurder/opdrachtgever.

Huurders en woningzoekenden worden door ons doorverwezen naar gespecialiseerde bedrijven die huurders op een wachtlijst plaatsen, zorgen voor de screening van de huurders en de huurders begeleiden bij het huren van een woning. De huurders betalen hen voor de diensten die geleverd worden. 

Door deze werkwijze kunnen wij onze opdrachtgevers een correcte verhuur bieden waarbij de kans op  slechte huurders, schade aan het gehuurde en betalingsachterstanden geminimaliseerd wordt. Uiteraard betaald de opdrachtgever ons voor door ons geleverde diensten zoals opname van de huurwoning, opstellen van het huurkontrakt en inspectie en oplevering van de woning. Bovendien kan een verhuurder zich via ons ook nog verzekeren voor het geval dat ondanks onze gespecialiseerde verhuurwijze de verhuurder toch met een onverwachte schade geconfronteerd wordt.

Wilt u een woning bij ons in de verhuur doen vraag dan naar onze voorwaarden en tarieven. Wij zijn bereikbaar 038-4213290 of per mail info@vdrmakelaars.nl

Wilt u als huurder in aanmerking komen voor een woning dan kan u zich in schrijven bij het inschrijfburo voor woningzoekende. Deze kunnen u dan kandidaat stellen voor een woning. U kunt op onze site hiervoor een aanmeldingsformulier downloaden. Denk er aan u kunt slechts in aanmerking komen indien u gescreend bent door dit inschrijfburo. U dient zich altijd te kunnen legitimeren en u dient inkomensgegevens in te leveren. 

Klik hier voor een inschrijfformulier
 

 

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.