Kamerverhuur

Kamerverhuur

Voor huur en verhuur van kamers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer divers aanbod van verschillende opdrachtgevers. Wij werken uitsluitend voor de verhuurder/opdrachtgever.

Huurders en kamerzoekenden kunnen zich inschrijven en betalen inschrijf en screningskosten.
Vervolgens worden hun gegevens gecontroleerd  door een huurdersscreningsburo en worden de kandidaten op een wachtlijst geplaatst. Zodra er een kamer beschikbaar is begeleiden zij de huurders bij het huren van een kamer. De huurders betalen hen voor de diensten die geleverd worden. 

Door deze werkwijze kunnen wij onze opdrachtgevers en verhuurders een correcte verhuur bieden waarbij de kans op  slechte huurders, schade aan het gehuurde en betalingsachterstanden geminimaliseerd wordt. Uiteraard betaald de opdrachtgever ons voor door ons geleverde diensten zoals opname van de huurwoning, opstellen van het huurkontrakt en inspectie en oplevering van de woning. Bovendien kan een verhuurder zich via ons ook nog verzekeren voor het geval dat ondanks onze gespecialiseerde verhuurwijze de verhuurder toch met een onverwachte schade geconfronteerd wordt.

Wilt u een woning bij ons in de verhuur doen vraag dan naar onze voorwaarden en tarieven. Wij zijn bereikbaar 038-4213290 of per mail info@vdrmakelaars.nl

Wilt u als huurder in aanmerking komen voor een kamer dan dient u zich in te schrijven.

Vul het inschrijfformulier in, print dit, onderteken het en mail dit naar abiel@vanderreijd.nl.  

Zodra u de inschrijfkosten heeft overgemaakt begint het screningstraject en krijgt u per mail bericht of u als huurder geaccepteerd wordt en op de wachtlijst geplaatst wordt. Is dit het geval dan krijgt u zodra er een kamer beschikbaar is bericht en kunt u een afspraak maken.

Is de kamer naar uw zin en wilt u huren dan betaald u het verhuurburo de kosten die zij voor u gemaakt hebben en ondertekent u vervolgens het huurkontrakt. Op datum van ingang kunt u dan bij ons op kantoor de sleutels van de kamer komen halen. 

De inschrijfkosten bij het inschrijfburo's voor kamers bedragen € 25,00. De screningskosten bedragen € 80,00 en de begeleidingskosten bedragen € 50,00.

Indien u zelf al op kamer van VDR Makelaars woont en u wilt uw kamer opzeggen dan kunnen u of uw huisgenoten een kandidaat huurder aanleveren. Ook deze kandidaat zal zich dan moeten inschrijven en zal door het buro gescreend worden alvorens ze voor huur in aanmerking komen. U kunt ook op onze site hiervoor een inschrijfformulier downloaden. Denk er aan u kunt slechts in aanmerking komen indien u gescreend bent door het inschrijfburo. U dient zich altijd te kunnen legitimeren. 

Wilt u zich inschrijven klik dan hier

 

 

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.