Hypotheken

Hypotheekadvies

Het kopen van een huis is voor veel mensen een spannende gebeurtenis die niet zo vaak voorkomt maar waarbij veel geld gemoeid is. Bijna iedereen moet voor het kopen van een huis geld lenen en om de lening te krijgen geef je de nieuwe woning als onderpand aan de financier. Maar hoe weet je nu of je voor een lening in aanmerking komt en wat je hiervoor moet betalen. Wat worden de maandelijkse lasten.

Hiervoor kun je naar een bank gaan. Maar een bank heeft alleen zijn eigen producten en dus weet je nog niet goed wat je krijgt. Je kunt niet vergelijken.

Ga daarom naar ons als onafhankelijk hypotheekadviseur. Wij zijn niet gebonden aan een bank of een verzekerings-maatschappij. Wij kunnen bij heel veel hypotheek verstrekkers terecht en u dus adviseren waar u tegen de beste condities kunt lenen.
Wij zorgen voor een op maat gemaakt persoonlijk advies en regelen de gehele administratieve afhandeling tot en met het moment dat we met u bij de notaris zitten.

Voor het afsluiten van een hypotheek betaalt u ons een vergoeding. Hoe hoog die vergoeding is en wat wij daarvoor doen wordt vooraf met u besproken. In een vrijblijvend inventarisatie-gesprek kijken wij wat mogelijk is en wat daarvoor betaald moet worden. 

Voordat we verder gaan zal dan een dienstverlenings-document opgesteld en getekend worden waarin precies staat wat wij doen en wat u betaald. Daarna gaan wij definitief voor u aan de slag en wij hebben daar veel informatie voor nodig en die informatie vragen wij aan u. 

Daarmee stellen wij een financieel plan voor u op waarmee u precies kunt zien wat de gevolgen zijn van de nieuwe hypotheek. Ook wordt inzichtelijk gemaakt wat de hypotheek voor u betekent als u onverhoopt uw baan verliest of arbeidsongeschikt wordt. Met alle aspecten wordt rekening gehouden zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vervolgens gaan wij op zoek naar die hypotheek die voldoet aan de uitkomsten van het financieel plan. Wij vragen de offertes aan en bespreken die met u. Als de juiste offerte is gekozen zorgen wij voor de verdere afhandeling met de hypotheekverstrekker en stellen wij de makelaar en de notaris op de hoogte. Ook geven wij aan welke belasting voordelen het kopen van een huis voor u heeft en hoe u de belasting kunt terug vragen.

Last but not least zorgen wij er ook nog voor dat uw verzekeringen helemaal aangepast worden aan de nieuwe situatie. Kortom wij zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw nieuw woning.

Ook voor 2e hypotheken of rente wijzigingen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Bel 038-4213290 of mail naar info@vanderreijd.nl.

 
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.