Verkoop

U wilt uw huis verkopen. De verkoop van uw huis is bovenal een zakelijke transactie, voor de meeste mensen is een eigen huis het grootste materiële bezit. Vaak heeft uw eigen huis ook een grote emotionele waarde voor u. Het is daarom van belang dat uw verkooptraject  zo goed mogelijk verloopt en u geen praktische en juridische valkuilen over het hoofd ziet. Dit vergt een grondige voorbereiding, persoonlijke betrokkenheid en deskundige begeleiding.

Onze verkoopbemiddeling houdt in dat wij het hele verkoopproces voor u verzorgen. Van prijsstelling tot bezichtiging, van onderhandeling tot succesvolle verkoop en alles wat daar bij komt kijken.
Het verkooptraject begint met een vrijblijvende waardebepaling.  Naar aanleiding van deze uitgebreide kennismaking met u en uw woning adviseren wij u over de verkoopstrategie.

Nadat in overleg met u de juiste vraagprijs is bepaald, zorgen wij voor de publicatie op de ‘markt’. Wij bereiken uw kandidaat koper via internet(o.a. vbo.nl en funda.nl), uitingen in diverse kranten, onze eigen website, maar ook via ons uitgebreide relatie netwerk. 

Ook adviseren wij u over uw huidige hypotheek. Wat betekent  de verkoop hiervoor. Misschien wilt u een andere woning kopen en kunt u de huidige hypotheek meenemen of is opnieuw sluiten toch beter. 

Al deze vragen worden door ons beantwoord en wel zo dat u dat precies weet waar dit nieuwe avontuur eindigt en wat u daarvoor per maand moet betalen.

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben alle disciplines in eigen huis. Wij kunnen u daarom beter begeleiden dan een bank of verzekeringsmaatschappij.

Wilt u dat zelf ervaren schroom dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs. Maak nu een afspraak.
Bel 038-4213290 of mail naar info@vdrmakelaars.nl

 

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.