Aankoop

Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning of de onderhandelingen met de verkoper: onze makelaars staan u als aankoopmakelaar met raad en daad bij. Bij de koop van een huis maakt u financiële afspraken voor langere termijn.

Voordat we starten met de zoektocht overleggen wij eerst wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waardoor u snel over het meest actuele woningaanbod beschikt. Als u uw droomhuis heeft gevonden zijn wij nog niet klaar. Wij begeleiden u tot en met de Notaris en ook bij de oplevering staan wij u terzijde.

Maar wij informeren u ook over continu wijzigende regels en wetgeving: erfpacht, regels voor aanbouw. 

Heeft u een finaciering nodig voor uw nieuwe woning ook daar kunnen wij u bij helpen. Als onafhankelijk hypotheek adviseur zoeken wij in overleg met u naar het meest gunstige financiele plaatje zodat u ongestoord en zonder financiele zorgen in uw nieuwe droomhuis kunt wonen. Op deze wijze kunt u zorgeloos uw nieuwe huis kopen. 

Meer weten maak vrijblijvend een afspraak! Bel 038-4213290 of stuur een mail naar Info@vdrmakelaars.nl

Zoekers aanvraag formulier

S.v.p de gegevens van de opdrachtgever hieronder invullen.

Opdrachtgever (bedrijfsnaam)  
Voornaam *
Tussenvoegsel  
Achternaam  
Straat *
Huisnummer *
Postcode  
Plaats  
Land *
Telefoon *
Mobiel  
E-mailadres *
Inschrijvingsnummer K.v.K  
Wat voor soort object betreft het?  
Huur of koop  
Aantal m2  
Bijzonderheden  
Locatie van object *
Beveiligingsvraag:* 8 + 5 =
 

* velden met een sterretje zijn verplicht

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.