BOG

Voor huur en verhuur van bedrijfmatig registergoed bent u bij ons aan het juiste adres. VDR Makelaars B.V. is aangesloten bij de VBO Sectie Bedrijfmatig Vastgoed en is SCVM gecertificeerd. Onze BOG taxateur is tevens ingeschreven in het nieuwe register voor bedrijfsmatige taxateurs het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de mogelijke huuropbrengst en onze kosten bel dan 038-4213290 of mail naar info@vdrmakelaars.nl.

Wilt u weten welk aanbod er op dit moment is ga dan naar de aanbod pagina of klik HIER. Wij hebben een zeer divers aanbod van verschillende opdrachtgevers.

Flexverhuur:

Via VDR Makelaars B.V. is het ook mogelijk uw gedeeltelijk leegstaande bedrijfspand snel en effectief in Units te verhuren waarbij alle werkzaamheden u uit handen worden genomen door onze verhuur specialisten.

Kandidaten voor flexwerkplekken loggen in op de site en huren gemeubileerde kantoorvertrekken per dagdeel. Indien gewenst kunnen de huurders gebruik maken van de voorzieningen die ter plaatse beschikbaar zijn.  Na bevestiging van reservering wordt er direct vooraf afgerekend en u als eigenaar ontvangt de bijschrijving van de huur direct op uw rekening. Makkelijker kunnen wij het niet maken. 

Wilt u meer  weten bel 038-4213290, mail naar info@vdrmakelaars.nl of kijk op onze site onder Flexverhuur dan kunt u zien hoe het werkt. Klik hier voor Flexverhuur.

 

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.