Onze tarieven

Onze standaard tarieven zijn:

  1. Bij het afsluiten van een zakelijke schade verzekering worden wij nog steeds betaald door de verzekeringsmaatschappij. U krijgt dan niet nog eens een nota. Heeft u schade geleden en bent u hiervoor verzekerd dan regelen wij de schade voor u. Moet de schade verhaald worden op de tegenpartij en bent u hiervoor niet verzekerd dan kunnen wij dat voor u regelen. U betaald dan € 85,00 per uur.
  2. Bemiddelen en afsluiten risico verzekering: U betaald bij afgifte polis € 250,00
  3. Bemiddelen en afsluiten uitvaart verzekering: U betaald bij afgifte polis € 250,00
  4. Bemiddelen en afsluiten arbeidsongeschiktheidsverzekering: U betaald bij afgifte polis minimaal € 1500,00 of op uur basis ? 85,00 per uur.
  5. Bemiddelen en afsluiten van een zakelijke financiering: U betaald bij de Notaris € 2600,00 of op uur basis € 85,00 per uur.
  6. Bemiddelen en afsluiten bankspaarrekening: U betaald € 150,00.
  7. Bemiddelen en afsluiten lijfrente en of voortzetten lijfrente: U betaald € 500,00 of op uur basis € 85,00 per uur.


 

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij Van Setten Assurantien. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews Van Setten Assurantiƫn B.V.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij VDR Makelaars. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze hebben net een nieuwe website ontwikkeld waardoor je de mogelijkheid hebt om veel zelf te doen.
Reviews VDR Makelaars B.V.